een vakantiehuis in zuid Piemonte, u vindt uw droomhuis op maat, voor 2019

een vakantiehuis vinden in zuid Piemonte, voor een vakantie in 2019 om nooit te vergeten. Dat wilt u toch ook?

mooi veld klaprozen          

Wij, Nelly en Mario Goris van Vakantie Piemonte, helpen u daar graag bij. Een luxe vakantiewoning op maat, zorgvuldig door ons geselecteerd. Allemaal met zwembad, vrijstaand en voldoende privacy. Onze missie is om u een bijzonder geslaagde vakantie in zuid Piemonte te bezorgen.

produkten piemonte          acqui terme

Omdat wij sinds 2009 onze accommodatie verhuren, hebben wij de nodige ervaring opgedaan en weten we erg veel van deze streek. Wij willen u graag laten zien waarom wij zo van Piemonte houden.

typisch Piemonte          wijnvaten canelli

 

In het linkergedeelte van het scherm vindt u alle vakantiehuizen die wij u aanbieden. Gesorteerd in groepen op het maximum aantal personen. Door te klikken op de woning die uw interesse heeft, komt u op de pagina van het betreffende huis. Daar vindt u een beknopte omschrijving en foto's, de prijzen, huurvoorwaarden en inventaris. Op deze pagina kunt u ook het contactformulier invullen voor beschikbaarheid en info.

Piemonte is nog een stukje Italie zoals het hoort te zijn: weinig toerisme, ongerepte natuur, ruimte, puur en eerlijk, en..heel betaalbaar. Vanaf alle huizen kunt u diverse dagtripjes maken naar bv: Genua, Milaan, Turijn maar ook de charmante dorpjes met ieder hun eigen karakter zijn een bezoekje waard. Wandelen, fietsen, paardrijden, golfen, alles is mogelijk maar niets moet, onthaasten dus in 2019. a presto!